Facebook Init

mandag den 14. marts 2016

Tre 90'er-serier, der er klar til genoplivning

For nylig havde en spritny version af 90'er-serien Hænderne Fulde (Full House) premiere på Netflix. Hvis man var barn eller ung i 90'erne, er det ren nostalgi at få lov at opleve en serie, man er vokset op med, i en ny 2016-version med de samme skuespillere som dengang (om end The Olsen Twins ikke er med). Jeg må indrømme, at Hænderne Fulde ikke var den serie, jeg så mest som barn (ja, jeg er født i slutningen af 80'erne). Til gengæld har repremieren inspireret mig til at skrive dette indlæg om tre serier fra 90'erne, som godt kunne trænge til en genoplivning.

1. Alle tiders barnepige (The Nanny)


Jeg knuselsker denne serie, og da den for et par år siden kom på Netflix, så jeg den fra ende til anden på skræmmende kort tid (men jeg var vistnok også mellem uddannelse og job på det tidspunkt, lad os bare sige det). Det kunne være enormt sjovt at følge Fran og Maxwell, deres tvillinger, Maggie, Brighton, Grace, CC og Niles i dag. Hvor store er tvillingerne blevet? Hvad laver Maggie, Brighton og Grace nu som voksne? Har Maxwell endelig slået Andrew Lloyd Webber af pinden? Kan CC og Niles stadig holde hinanden ud? Lever Yetta endnu? Er Silvia stadig lige så skinger - og er Fran? Spørgsmålene er mange, og jeg ville elske at få dem besvaret!

2. Min kære Familie (Family Matters)


Jeg husker ikke så meget af handlingen i denne serie. Jeg husker til gengæld Steve Urkel. Med sit "Helloooo, Caaaarl!", når han på alle mulige og umulige tider af døgnet besøgte sin nabo Carl, som absolut ikke brød sig om ham, borede han sig ind i alles hukommelse. Hvor mon Steve Urkel er i dag? Har hans gåpåmod gjort, at han har fået succes i livet? Er han blevet gift og har fået børn? Der må en 2016-version af Min kære Familie til for, at vi kan finde ud af det. Mens vi venter på det, kan I se ovenfor, hvordan Steve Urkel, aka. Jaleel White, ser ud i dag sammenlignet med dengang.

3. Hvide Løgne


Er der nogen, der kan huske denne fantastiske serie? Hvide Løgne var den første danske sæbeopera (jeg har ikke en kilde, der bekræfter dette, men jeg kan ikke på stående fod komme i tanke om andre danske sæbeoperaer før Hvide Løgne), og den blev vist på TV3 alle hverdage. Et afsnit tog en halv time (inkl. reklamer), og jeg kan huske, at der var genudsendelse af afsnittet fra dagen forinden kl. 19 og nyt afsnit kl. 19.30. Jeg var helt vild med Hvide Løgne og de mange historier, der udspillede sig. Særligt husker jeg Niels, der ejede en bar, og hans bartender Annette, som var så køn. Og så var der også overlæge Jørgen Hald og hans kone og børn, hvoraf jeg kun husker Oliver. Joy-Maria Frederiksen var med som Gertrud, og jeg kan huske, at hun var enormt uhyggelig. Det var Robert også. Han gik og brændte ting ned, så vidt jeg husker. Det var en serie, der var rig på personer og intriger, og jeg labbede det i mig. Det kunne være så sjovt at se, hvor alle de personer er henne i dag. Har Niels stadig sin bar? Er Gertrud holdt op med at være uhyggelig? Er Oliver stadig lige så pæn som dengang? Så kære TV3: Det er bare med at samle skuespillerne og starte optagelserne til Hvide Løgne anno 2016. Hvis du gerne vil have et skud Hvide Løgne med det samme, findes hele første afsnit her (med den skønne titelmelodi und alles).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar