Facebook Init

onsdag den 22. juni 2016

Serie-location-spotting - Beverly Hills 90210

I maj måned i år var jeg to uger i USA med min kæreste. Tiden blev hovedsageligt tilbragt i Los Angeles, Las Vegas og San Francisco. I Los Angeles kunne jeg naturligvis ikke styre mig. Jeg MÅTTE forbi Brandons hus! Jeg havde google mig frem til, at huset desværre slet ikke ligger i Beverly Hills - faktisk ikke engang i nærheden. Det ligger i Altadena, nærmere betegnet på 1675 East Altadena Drive. Så der kørte vi ud en dejligt stille søndag morgen. For en stor seriefan som mig var det meget stort at stå foran det hus, som jeg har set på TV så mange gange. Så vidt jeg er orienteret, blev de udendørs scener filmet her, og det at stå foran dén indkørsel og vide, at Brandon, Brenda, Dylan, Kelly, Steve, Donna, David, Cindy, Jim osv. har været lige dér og filmet for 25 (!) år siden - det var kæmpestort.
Da vi kom hjem senere på dagen, fandt jeg ud af, at Dylans hus lå tre huse længere henne ad samme gade. NØJ hvor var jeg træt af, at jeg ikke havde tænkt på at google det forinden! Men det vigtigste var nu også Walsh House, så jeg var godt tilfreds.

Men det var jo ikke nok med det. Hjemmefra havde jeg fundet ud af, hvor Kellys og Donnas beach house ligger. Det snuppede vi lige som det sidste, inden vi fløj hjem, da det ligger tæt på lufthavnen. Adressen er 3500 The Strand i Hermosa Beach. Det var ikke helt så stort at se det, men det var tæt på. Det var et fantastisk sted lige ud til en skøn, bred, hvid strand med et klassisk livreddertårn. Størrelsen på huset i virkeligheden svarer på ingen måde til størrelsen på den lejlighed de har, er min mening. Men beliggenheden er i top, præcis ligesom i serien.Jeg var også på location-spotting et andet sted i Los Angeles med en anden serie - det vil jeg vende tilbage til i næste indlæg :-) Indtil da kan du (gen)læse 15 fun facts om Beverly Hills 90210 her.

1 kommentar: