Facebook Init

søndag den 5. juni 2016

Hvad har jeg set siden sidst?

Så er der endelig nyt på bloggen efter nogle ugers stilhed :-)

Hvad har jeg så set af serier siden sidst?


Først og fremmest har jeg set første sæson af How to Get Away with Murder. Desværre er sæson 2 endnu ikke kommet på Netflix, men jeg venter i spænding. For hold nu OP hvor er det bare en spændende serie! Den handler om Annalise Keating, en forsvarsadvokat, som også underviser på jura på universitetet. Hvert år vælger hun fem studerende ud, som skal være hendes dreamteam det år og hjælpe hende med de sager, hun har. De vikles pludselig selv ind i en mordsag sammen med Annelise, som de med alle midler forsøger at komme ud af. Historien er fuld af twists, som man ikke ser komme, så jeg var virkelig hooked fra starten og kunne slet ikke lade være med at se videre. Sæson 2 må gerne komme meget snart!


Jeg er kommet noget videre i Dexter, nærmere bestemt til starten af sæson 7 (ud af 8, så det er snart slut, øv!). Der sker virkelig meget i slutningen af sæson 6, så sæson 7 er nervepirrende og fuldstændig fantastisk fra starten. Hvis du ikke har set Dexter endnu, kan jeg kun sige: Sæt i gang! Det er en af de bedste krimiserier, jeg nogensinde har set!  Det skrev jeg også om her.


I den non-fiktive verden har jeg se BS & Manddomsprøven på TV2. Programmet er som BS' øvrige programmer, hvor han tager nogle mennesker med ud i noget natur og lærer dem at blive stærkere og bedre udgaver af sig selv, inden de kommer hjem. Jeg synes, dette program var så fint, fordi det drejede sig om, kan man vist godt sige, lidt fesne mænd, der trængte til at blive mandet op og få noget kontrol over deres liv igen. Alle mændende var mega søde og nåede virkelig langt. Og så er jeg bare en sucker for BS' bevingede ord og kloge bemærkninger. Jeg føler altid, man selv lærer lidt, selvom man bare sidder i sin sofa og ikke på en øde ø i Stillehavet, som mændene i programmet her gjorde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar